Biografie

Sinds Oktober 2017 is Jim werkzaam als Piano/keyboard docent bij Popschool yoursong. Hij geeft daar les op de Maandag, Dinsdag en Donderdag. Hij werkt daar nu zo’n twee jaar als vaste kracht met erg veel plezier. Met een jong en gemotiveerd team staat plezier en samenspel voorop bij de Popschool.

Patronaat – Haarlem, NL

Sinds Maart 2017 is hij bij de coverband Heartbeat gekomen. Op dat moment heette de band nog Hastalavista die al zo’n 8 jaar actief was als partyband in de omstreek van Zaandam. Sinds 2018 is er een nieuwe bandbezetting gekomen en een geheel nieuwe show met passende setlijst. In Juni 2018 hebben wij onze showcase gespeeld in Amsterdam. Uit dit optreden hebben wij beeld materiaal verzameld en zijn wij vervolgens de studio ingedoken om een promofilm te maken die begin Oktober 2018 gereleased is. Ondertussen is hij uitgegroeid tot de bandleider en zorgt hij ervoor dat alles muzikaal in orde is.

Sinds September 2018 zit hij bij de 90’s tribute die zich vestigt in Nijmegen. De band bestond al drie jaar voordat hij in 2018 zich bij de groep voegde. De stijl is dus alleen gericht op de 90’s en dan vooral de Eurodance en de happy hardcore om een knallende show te maken. Daarnaast komen ook Vengaboys, freestyler en de Macarena bijvoorbeeld voorbij. In deze band kan hij kwijt wat hij het liefste doet en dat is op het gebied van sound bezig zijn. Hij houd vooral van de energieke bands waarbij dikke synths/ synth pads en dergelijken nodig zijn.

Daarnaast treed hij ook nog op als akoestisch duo met de zangeres Leonie Bos. Het repertoire van deze sets zijn erg uitgebreid. Ze kunnen in principe alles spelen, maar richten zich vooral op de 80’s, 90’s en populaire hits van nu en de afgelopen tijd.

Wekelijks begeleid hij het volwassenen koor “eigenwijs” gelegen in Ursem. Hierbij verzorgd hij de begeleiding voor het koor op de piano. Zij verzorgen samen de vieringen die in de kerk gegeven worden.